Start myBerufswahl

Interessen und Stärken - Schritt 1: Ich lerne meine Interessen und Stärken kennen

Berufe und Ausbildungen - Schritt 2: Ich lerne die Berufs- und Ausbildungswelt kennen

Stärken und Anforderungen - Schritt 3: Ich vergleiche meine Stärken mit den Anforderungen der Berufe und Ausbildungen, die mich interessieren

Schnuppern - Schritt 4: Ich schaue mir die interessanten Berufe genauer an

Überprüfen und entscheiden - Schritt 5: Ich überprüfe die möglichen Berufe oder Schulen und entscheide mich

Lehrstelle finden – Schule anmelden - Schritt 6: Ich setze meine Entscheidung um, suche eine Lehrstelle oder melde mich bei einer Schule an

Vorbereiten auf die Zukunft - Schritt 7: Ich bereite mich auf die Lehre oder die Mittelschule vor oder ich kläre ein Brückenangebot ab

Arbeitsmappe - Deine Ergebnisse

Einen Moment bitte...

myBerufswahl wird geladen.

Abgemeldet

Ihre Login-Session ist abgelaufen. Sie werden auf die Startseite weitergeleitet. Bitte melden Sie sich erneut an, um Ihr Login fortzusetzen.
#
Suche

Hospitality Management, Swiss Professional Degree in ...

Diplom HF

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

Zu myBerufswahl hinzugefügt

Kategorien
Ausbildungsort

Passugg (GR)

Unterrichtssprache

Englisch

Ausbildungstyp

Höhere Fachschulen HF

Zeitliche Beanspruchung

Vollzeit

Ausbildungsthemen

Gastronomie, Hotellerie

Swissdoc

7.220.2.0

Aktualisiert 18.01.2016

Beschreibung

Beschreibung des Angebots

  • 1. Semester: Food & Beverage
  • 2. Semester: Rooms division
  • 3. Semester: Operational internship (in Switzerland, 6 months)
  • 4. Semester: Hospitality management, concept week
  • 5. Semester: Supervisory internship (in Switzerland or abroad, 6 months)
  • 6. Semester: Hospitality management, specialization

 

Lernziel

This program is for students wanting to pursue a managerial career in the hospitality industry. This program prepares students for managerial responsibilities in single operating units or chain organizations.

In the final semester the students specialize themselves in either Sustainable Culinary Arts or Spa & Wellness management.

Voraussetzungen

Zulassung

  • Minumum 18 years old
  • Academic requirement: Final secondary school certificate in own country/ International Baccalaureate/ Gymnasium. Other higher secondary educational qualifications are accepted if they lead to university admission in the country where you have completed your diploma.
  • Language requirement: Excellent written and verbal command of English is required, IELTS with a minimum score of 5.5.

Kosten

Average tuition fee CHF 12’105* (excl. deposit, food and accommodation) per semester

*Swiss students

Abschluss

  • Diplom Höhere Fachschule HF

College of Applied Sciences (HF),
Swiss Professional Degree in Hospitality Management (accredited by the Swiss Federal Government)

Praktische Hinweise

Ort / Adresse

  • Passugg (GR)

Zeitlicher Ablauf

Beginn

August or January

Dauer

6 semesters

Zeitliche Beanspruchung

  • Vollzeit

Unterrichtssprache

  • Englisch

Bemerkungen

SSTH is the only Swiss hospitality management school whose English and German programs have been accredited by the Swiss federal government. SSTH is owned by the Ecole hôtelière de Lausanne (EHL). Therefore graduates who would like to pursue higher academic studies are eligible to join the last 3 semesters of the Bachelor degree program (Curriculum Ecole hôtelière de Lausanne (EHL)).